Sponsor een basis- of middelbare school leerling of een student aan de hogeschool/ universiteit

Basisschool

U kunt een kind sponsoren op de basisschool voor € 30 per maand

Middelbare school

U kunt een leerling sponsoren op de middelbare school voor € 30 per maand

HBO/Universiteit

U kunt een student sponsoren op hbo/universiteit voor € 46 per maand
Zo kunt u sponsor worden...

Maak hieronder uw keuze op welk niveau u een kind wilt sponsoren. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u ons machtigen om maandelijks het gevraagde bedrag af te schrijven van uw bankrekening. U kunt voor de eerste keer alvast het bedrag aan ons overmaken door op verzenden te klikken.
(Als u meer dan één kind wilt sponsoren, vul dan extra formulier in.)

U ontvangt van Young Focus ieder jaar een sponsorpakket met foto van uw gesponsord kind. Ook kunt u via Young Focus contact opnemen met uw kind!

Waarom zou u een kind sponsoren?

Een gesponsord kind van Young Focus heeft niet alleen de mogelijkheid om naar school te gaan maar krijgt ook bijlessen en persoonlijke coaching, waarbij het zowel sociale als geestelijke aandacht krijgt. Die extra zorg is een essentieel in de aanpak van Young Focus waardoor een kind zijn/haar opleiding kan voortzetten en afmaken.

Sponsoring betekent dat er minder kans is dat een kind vroegtijdig stopt met school. Het betekent dat er meer kans is dat ze de middelbare school afmaken en het niveau van hbo/universiteit bereiken. Daardoor kunnen ze hun carrière starten en zelf hun bestaan opbouwen. Het is ons doel dat een kind zijn talenten kan ontwikkelen als sterke basis bouwt voor zijn toekomst. Wilt u ons daarbij helpen?

Wat geeft Young Focus aan het kind?
  • Wij vergoeden de schoolkosten: collegegeld en kosten voor projecten en andere studiekosten.
  • Het kind ontvangt schoolmateriaal, uniformen, boeken en schoenen etc.
  • Ze krijgen persoonlijke coaching en sociale zorg (ook hun ouders).
  • Ze krijgen bijlessen, seminars, workshops en levensvaardigheidstraining; uitjes zijn ook voorzien.
  • Leerlingen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in ons Studentencentrum, er is bijvoorbeeld een bibliotheek aanwezig, een computerruimte, recreatieruimtes etc.
  • Naast de academische ondersteuning krijgen de kinderen kansen om hun creatieve vaardigheden en talenten te ontwikkelen
  • Zodra een student deelneemt aan ons programma, ondersteunt Young Focus het onderwijs van de leerling – tot en met het afstuderen aan de hogeschool of universiteit.
  • Na het afstuderen helpt Young Focus bij het vinden van een baan en wordt de afgestudeerde student onderdeel van ‘Young Professionals’.

Ik wil een kind sponsoren! 
Young Focus gaat verantwoordelijk met uw persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om contact met u op te nemen. U kunt zich altijd afmelden. Zie hier voor meer details hoe Young Focus met uw persoonsgegevens omgaat.

Stichting Young Focus
KvK: 41036005
Bank: NL22TRIO0784733813

Bankgegevens

Stichting Young Focus
NL22TRIO0784733813

Adres

Randstad 21-71
1314 BJ Almere

Telefoon

06 1203 2511

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?