Neem contact op met ons

Veelgestelde vragen

Neem gerust contact met ons op of stuur ons uw bericht. Als je snel een antwoord nodig hebt, kunnen deze veelgestelde vragen je ook helpen!

Hoe kan ik doneren aan Young Focus?
U kunt hier online doneren met IDEAL of een overmaking doen via Triodos bank. Stichting Young Focus, bankrekeningnummer: NL22TRIO0784733813.

U kunt een kind sponsoren (zie deze link), maar ook kiezen om een van Young Focus programma’s te ondersteunen met een donatie. Zie hier een samenvatting van de mogelijkheden:

  • Algemene gift
  • Kleuterschool (Child Care PLUS)
  • Basis-, middelbare school- en hbo/universitair onderwijs
  • Speciaal onderwijs voor kinderen die gestopt zijn met school (Catch UP)
  • Gezinszorg en maatschappelijk werk
  • Voeding voor de meest behoeftige kinderen (Combat Malnutrition)
  • Carriere ontwikkeling voor studenten
Kan ik vrijwilligerswerk doen voor Young Focus?
In Nederland zijn we op zoek naar vrijwilligers die Young Focus kunnen promoten. We zijn op zoek naar scholen, organisaties, groepen en kerken die Young Focus kunnen helpen met promoties, acties kunnen ondernemen en op die manier financieel kunnen ondersteunen. Mocht u interesse hebben, neem dan gerust contact op: info@youngfocus.nl

Op de Filipijnen krijgen we regelmatig vrijwilligers die mee komen helpen. Men zorgt dan zelf voor acommodatie. Stuur ons een email op info@youngfocus.org voor meer informatie.

Kan ik ook kleding, schoolspullen, speelgoed etc. doneren?
Dat kan, maar het is soms een probleem om goederen naar de Filipijnen te verschepen! Vaak zijn de kosten te hoog en weegt het niet op tegen de inhoud van de doos. Maar, Filipino’s in Nederland weten dat er een dienst bestaat die BALIKBAYAN heet en daar maken ze wereldwijd hevig gebruik van! Voor een redelijk bedrag worden dozen verstuurd naar Manilla. Neem contact met ons op als u vragen hierover hebt: info@youngfocus.org
Is mijn donatie aftrekbaar van de belasting?
Young Focus heeft een ANBI status, d.w.z. dat donaties aan Young Focus aftrekbaar zijn voor de belasting. Meer informatie over ANBI vindt u op deze pagina.
Hoe kan ik een kind sponsoren?
U kunt een kind sponsoren op de basisschool, middelbare school of hogeschool/universiteit. De kosten zijn respectievelijk €30, €30 en €46 per maand. Young Focus heeft meer dan 600 kinderen in het sponsorschap programma!
Jaarlijks ontvangt u informatie over het kind, de voortgang van zijn/haar studie en een foto. Via Young Focus kunt u op elk moment met de student communiceren. Meer informatie over sponsoring vindt u op deze pagina.

14 + 5 =

Bankgegevens

Stichting Young Focus
NL22TRIO0784733813

Adres

Randstad 21-71
1314 BJ Almere

Telefoon

06 1203 2511

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?