Afbeeldingsresultaat voor avg logoYoung Focus heeft maatregelen genomen om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht wordt op 25 mei 2018.

De wet komt er kort gezegd op neer dat organisaties als Young Focus meer verantwoordelijkheden krijgen. Zij moeten namelijk zorgen voor de versterking en uitbreiding van de privacyrechten. Zo moeten zij altijd aan mensen vragen of zij de verkregen persoonsgegevens mogen verwerken. Ook moeten ze kunnen aantonen hoe ze verwerkt worden. Daarnaast kunnen mensen uitgebreidere rechten uitoefenen als het gaat om inzage, wijziging of verwijdering van hun persoonsgegevens.

Young Focus heeft haar privacyverklaring uitgebreid en opnieuw gestructureerd, zodat iedereen van wie Young Focus persoonsgegevens verwerkt, kan lezen hoe dat gebeurt.

In de verklaring leggen we uit hoe Young Focus uw persoonsgegevens verkrijgt, verwerkt en gebruikt. Deze verklaring is van toepassing op al uw persoonlijke informatie die Young Focus verwerkt als u contact hebt met Young Focus, aan Young Focus doneert en onze website bezoekt.

Lees de privacyverklaring.