Lees hier alles over de bouw van ons nieuwe studiecentrum

Nog even en dan is het af!!!

We hebben de grond, maar nu hebben we uw hulp nodig om de bouw van het studiecentrum af te ronden… 

€68000€114000

Doel: nog € 46.000!

ACHTERGROND

In 2019 zijn ongeveer 1.000 families door de overheid verplaatst naar ‘Ericka Louise Ville’ (Naic, Cavite). De meeste van deze families kwamen van de sloppenwijken van Manilla; 60 van hen worden ondersteund door Young Focus. Door de afstand ten opzichte van onze vaste locaties is Manilla is het moeilijker geworden om hen goed te ondersteunen.

 

Young Focus bouwt daarom een studiecentrum op een stuk land van 250 m2, in de buurt van waar deze families wonen. Dit gebouw is een centrale plek waar Young Focus activiteiten kan organiseren en coördineren voor leerlingen die in dit gebied wonen. De grootste zaal is groot genoeg voor minimaal 100 personen.

 

Activiteiten in het studiecentrum zijn:

  1. Lessen en ‘life skills’ sessies voor leerlingen
  2. Trainingen voor ouders over opvoeding
  3. Een computerlokaal en een bibliotheek waar leerlingen gebruik van kunnen maken
  4. Lessen voor kinderen die geen regulier onderwijs (meer) volgen
  5. Voorschoolse klassen

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben uw gift nodig!

Wilt u ons meehelpen om dit jaar nog ons nieuwe studiecentrum te realiseren? Young Focus kon hiervoor een stuk grond aanschaffen en met de bouw beginnen. Een resterend bedrag van ongeveer 2,75 miljoen Filipijnse Pesos (omgerekend bijna € 50.000) is nodig om de bouw af te ronden en om het studiecentrum in te richten met computers, een bibliotheek, stoelen, tafels, et cetera.

Bekijk de impressie van het gebouw hieronder; ziet er het niet fantastisch uit? Er is ruimte voor meer dan 100 leerlingen of ouders in dit nieuwe studiecentrum!

Eindelijk zal er een droom uitkomen voor onze leerlingen die in Naic, Cavite wonen. In de laatste vier jaren konden zij niet alle ondersteuning krijgen die we hen wilden geven. En, met dit nieuwe studiecentrum kunnen we meer leerlingen helpen met ons sponsorprogramma en kunnen we onze programma’s inzetten voor kinderen die niet naar het regulier onderwijs gaan.

Geef vandaag nog! Zie hieronder:

 

 

 

JA! Ik wil graag helpen om de visie van Young Focus werkelijkheid te laten worden!
Bekijk deze prachtige impressie van hoe het studiecentrum er uit gaat zien!

Wilt u meer informatie

Neem dan contact op via info@youngfocus.nl