We streven naar 1000 leerlingen (van kleuterschool tot universiteit) die komend schooljaar onderwijs krijgen via onze programma’s.

Een schooltas vol schoolmaterialen, uniformen en schoenen etc kost slechts 25 euro.

Vul hieronder in hoeveel schooltassen u wilt sponsoren.

Momenteel gaan de scholen in de Filipijnen weer open en het ziet er naar uit dat na ruim 2 jaar afstandsonderwijs ‘face-to-face’ lessen weer mogen! Als Young Focus zijn we enthousiast over de nieuwe mogelijkheden, maar hoeveel te meer de leerlingen en docenten!!!

Voor sommige jongere kinderen is ‘face-to-face’ studeren zelfs een geheel nieuwe ervaring! De pandemie heeft de ontwikkeling van kinderen flink belemmerd en heeft geleid tot een meer schooluitval op de Filipijnen. Stoppen met school elimineert hun toekomstige kansen op werk volledig. Veel jongeren zullen weer vuilnis gaan verzamelen als bron van levensonderhoud…

Young Focus zet zich echter in om de allerarmsten de kans te geven om weer naar school te gaan. Deze maand nodigen we leerlingen en hun ouders uit om onze centra te bezoeken: zij schrijven zich in voor het nieuwe schooljaar en krijgen schoolmaterialen, uniformen, schoenen en natuurlijk een schooltas.