RINGVAART REGATTA

NSR roeit voor
Young Focus

Op 25 mei (afgelast vanwege de harde wind…) 8 juni a.s. gaat het roeiteam ‘MAAT HOUDEN’ van Navigators Studentenvereniging Rotterdam (NSR) roeien voor Young Focus op de Filipijnen. Lees hier meer over en doneer studenten naar school!

Young Focus opereert in zeer armoedige sloppenwijkken van Manilla en benadert op holistische wijze sociaal-economische problemen van kinderen en gezinnen uit dit gebied. Het gebied staat bekend als het ‘Smokey Mountain’ – de voormalige vuilnisbelt van Manilla.

Waar werkt Young Focus?

Het roeiteam MAAT HOUDEN bestaat uit Wouter de Groot, Rhodé Eisinga, Thijs van der Kooij, Eveline van Seters, Martine Lekkerkerker, Simone Spoelstra, Carlijn de Leeuw, Harm Honcoop en als stuur Jarnik ter Maat.
Zij gaan voor het goede doel roeien!

Wie gaan er roeien?

DOELSTELLING: € 5.000 
TOT NU TOE OPGEHAALD:
€ 4.180,00

Young Focus gelooft dat het geven van onderwijs de meeste effectieve methode is om armoede te bestrijden. Young Focus biedt daarom toegang – voor meer dan 900 kinderen – tot onderwijs aan kinderen van kleuterschool tot aan beroepsopleiding. Klik op deze videolink voor meer informatie!

Wie is Young Focus?

(www.youngfocus.nl)

Roeiers

Kilometers

Ringvaart Regatta

Datum

De Roeiers

Dit zijn de roeiers!!!

Maak kennis met 8 roeiers die 100 km gaan roeien voor een goed doel!

Het roeiteam MAAT HOUDEN van de Navigators Studentenvereniging Rotterdam (NSR) bestaat uit 8 roeiers; van voor naar achter:

Wouter de Groot, Rhodé Eisinga, Thijs van der Kooij, Eveline van Seters, Martine Lekkerkerker, Simone Spoelstra, Carlijn de Leeuw, Harm Honcoop en als stuur Jarnik ter Maat

 

Wat is hun doel?

Het roeiteam MAAT HOUDEN wil minstens 10 studenten die opgroeien in de sloppenwijk ‘Smokey Mountain’ in Manilla sponsoren naar school! Om dit te bereiken gaan ze maar liefst 100 km roeien tijdens Ringvaart Regatta. Om het doel te bereiken hebben ze € 5.000 nodig. Doe mee en sponsor MAAT HOUDEN met deze unieke actie!!!

Scroll verder en doneer via het formulier

 

Ringvaart

Een kaart van de route

De wedstrijd begint in Leiden en eindigt in Delft.

Klik op de foto voor een vergroting!

Het project

Sponsor studenten uit de sloppenwijken van Manilla

 

DONEER MET IDEAL OF CREDIT CARD!

 

TOT NU TOE OPGEHAALD:
€ 4.180,00!

Ik doe mee en help studenten naar school!