Wilt u helpen? Dat kan! Hier ziet u hoe!

Het kost € 23 per maand om een kind onderwijs te geven. Kijk hieronder voor de mogelijkheden om te doneren.

Heeft u een specifieke vraag over hoe u betrokken kunt raken bij Young Focus? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Word vrijwilliger

We hebben vaak vrijwilligers die voor een bepaalde tijd komen helpen in Manilla. Vraag info aan of download het infopakket.

Of help ons in Nederland om het draagvlak voor Young Focus te verbreden.

Nodig ons uit voor een presentatie

Nodig ons uit om te vertellen over Young Focus. Bij collega’s, kerk of school. Neem contact met ons per mail, Whatsapp of een belletje.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

9 + 6 =

YFLogo_circle_150-150x150

Deel in onze visie om de kinderen uit de sloppen van Manilla een betere toekomst te geven.

Sponsor een leerling op de basisschool (Elementary school, €23/maand)

Sponsor een leerling op de basisschool

(Elementary • €23/m)

LEES MEER...

€23 per maand dekt de meeste kosten voor een basisschoolleerling. Dit is inclusief gevulde rugzak met schoolmaterialen, boeken, een nieuw uniform en schoenen. De studiecoördinator monitort de voortgang en houdt contact met de ouders. De leerling is wekelijks op ons studiecentrum.

Sponsor een middelbare scholier (High school, €30/maand)

Sponsor een scholier op de middelbare school

(Highschool • €30/m)

LEES MEER...

Met maandelijks €30 draagt u aanzienlijk bij aan het Young Focus sponsorprogramma. Hiervan bekostigen we uniformen en schoolprojecten en -materialen. Daarnaast is het bij deze groep belangrijk te blijven stimuleren school af te maken. Leerlingen worden persoonlijk begeleid, krijgen bijles in oa. Engels en kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het Student Center.

Sponsor een student beroepsopleiding (College, €46/maand)

Sponsor een student beroepsonderwijs

(College • €46/m)

LEES MEER...

Een leerling met een beroepsopleiding maakt het verschil in het bestrijden van armoede! Uw bijdrage van €46 dekt een de meeste kosten van onze studenten in het hbo, zoals collegegeld, uniform, alle schoolmaterialen kosten voor studiepropjecten en coaching.

Sponsor Child Care

Help ons zorgen voor baby’s en kleuters

(Child Care • €15/m)

LEES MEER...

Het gebrek aan kleuteronderwijs is één van de grootste problemen in sloppenwijken. Vroeg instromen in ons programma betekent ook dat we al vroeg ouders kunnen overtuigen van het belang van onderwijs. Onze kleuterschool bereidt kleuters tussen 3 en 4 jaar voor op de basisschool.

Sponsor Catch-Up

Geef een
nieuwe kans aan drop-outs

(Catch-Up • €15/m)

LEES MEER...

Aan straatjongeren en schoolverlaters wil Young Focus ook een kans geven. Voor hen zijn de speciaal ontwikkelde  programma’s van Catch-up. Via Youngli, Love2Learn, ALS en de nazorggroep worden ze voorbereid om naar school (terug) te gaan en in te stromen op hun niveau. Het team bestaat uit zeer gemotiveerde en capabele docenten en begeleiders. Een maatschappelijk werker is nauw betrokken bij het programma.

Sponsor Noodhulp & Family Care

Family Care en
niet-voorziene
hulp

(Noodzorg • €15/m)

LEES MEER...

Ons Family Care-programma zorgt ervoor dat ouders hun kinderen op alle gebieden kunnen ondersteunen tijdens hun studie. Young Focus geeft voorlichting over gezondheid en omgaan met problemen, meestal veroorzaakt door armoede. Het noodfonds voorziet in niet-voorziene noodgevallen, voor individuele gezinnen en de gemeenschap.

Sponsor Young Focus

Geef Young Focus de ruimte;
wij besteden uw gift waar meest nodig

(Young Focus • vanaf €10/m)

In de straatpostercampagne Posible vertellen studenten en ouders hoe hun leven door Young Focus is veranderd. Als voorbeeld en bewijs dat een hoopvolle toekomst mogelijk is!

Wij besteden uw gift waar die het meest nodig is. Bijvoorbeeld voor nieuwe computers voor studenten, een bus voor het vervoer van leerlingen of een nieuwe maatschappelijk werker. Elke gift is welkom. Met een vast bedrag per maand kunnen we ook vooruit plannen. Dank u.

Ja, ik help mee!Verwerking persoonsgegevens

a. Young Focus respecteert uw privacy en gaat bewust en zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij nemen actief maatregelen om risico’s omtrent privégegevens te vermijden.
b. Uw persoonsgegevens (volledige naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en bankgegevens) worden veilig opgeslagen en gebruikt om contact met u te onderhouden zolang u donateur van Young Focus bent en zolang u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten.
c. We verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden.
d. U heeft het recht op inzage, wijziging en verwijdering van uw persoonsgegevens.

Naar de volledige privacyverklaring