Handgemaakte kwaliteitssierraden

It’s all about the makers…

Aandachtig handgemaakte sierraden door studenten uit het Smokey Mountain-gebied in Manilla, Filipijnen.
Studenten kunnen zo wat bijverdienen om extra kosten bij hun studie mee te dekken.
Met iedere aankoop helpt u hen om dichterbij te komen bij hun droom: afstuderen, een goede baan en hun familie helpen om extreme armoede achter zich te laten.

Deze items zijn ontworpen door een professionele kunstenaar en hij heeft de jongeren de kneepjes van het vak geleerd. Niet alleen de ontwerpen zijn mooi, maar ook de kwaliteit is hoogstaand. 

RONALYN heeft een droom. Haar familie heeft nauwelijks genoeg inkomsten uit het sorteren van vuilnis. Ronalyn wil afstuderen, een goede baan en haar familie helpen extreme armoede achter zich te laten.

WILHERMINA heeft 7 broers en zussen. En alle gezinsleden moet meehelpen om voldoende te kunnen eten. Gelukkig staan haar ouders achter haar keuze om haar studie marketing af te maken. Met sierraden maken kan ze toch financieel iets bijdragen.

Beurzen, kerk, vereniging We staan regelmatig op beurzen, missiedagen van kerken of bij verenigingsdagen met een prachtig aangeklede stand en aantrekkelijke sierraden. E-mail of bel ons.

Wilt u sierraden kopen? Via deze website kunt u nog niet bestellen. Neem contact met ons op en we maken het voor u in orde.

Meehelpen sierraden verkopen? Vrijwilligers helpen bij de verkoop van Fair Jewelry-sierraden. Neem contact op met Young Focus als u wilt meehelpen: info@youngfocus.nl, 06 1203 2511

© Young Focus / Tondo Creations -