Meer weten? Ontdek ons archief van video's, foto's en verslagen

Wat studenten vertellen over Young Focus

Young Focus helpt mijn moeder in het ondersteunen van mijn studie om mijn levensdoel te bereiken. Young Focus verbreedt mijn kennis door bijlessen en leert me om het goede voorbeeld te geven aan de mensen om me heen. Ik ben heel dankbaar om deel te mogen zijn van dit sponsorprogramma. Ze behandelen me als familie en de hele staff is toegankelijk.

- Jennie

Young Focus is als mijn tweede familie en mijn tweede thuis. Ze leren me heel veel dingen en hoe het leven kan zijn, en voor mij geldt dat ik zonder Young Focus niks zou zijn. Ze geven me een boost van zelfvertrouwen om om te gaan met mijn angsten en met andere mensen.

- Jovan

Young Focus speelt op veel gebieden een rol in mijn leven. Ze steunen me bijvoorbeeld in mijn studie, zorgen voor dingen die ik nodig heb en zijn er altijd om me advies te geven. En het belanrijkste is dat ik door Young Focus mijn dromen kan bereiken. Young Focus heeft me nooit mijn problemen alleen laten oplossen en is er altijd voor me als ik me down voel. Bij Young Focus heb ik veel dingen geleerd, en Young Focus is mijn leraar geworden en mijn familie om me te ondersteunen tijdens mijn studie. Bedankt voor jullie steun, wat er ook gebeurt.

- Rey-An

Young Focus heeft een grote rol gespeeld in mijn leven. Als ik het niet voor Young Focus deed was ik misschien wel gestopt met school en had ik misschien wel niet naar de universiteit gekund. De staff overtuigt je om hard te studeren en je studie prioriteit te geven, in plaats van een liefdesrelatie.

- Jessieny

Partnership with The Bridge school

In 2013, Young Focus started providing education to little children from ages 4 - 6 through the program Child Care PLUS (CC+). It aims to provide a high quality early childhood care program helping the child’s social/ emotional, physical and cognitive development. The...

read more

Video

Onderstaande video geeft een goed beeld van het Smokey Mountain gebied waar Young Focus werkt en waar de onderwijsprogramma’s voor de kinderen worden geboden. De video duurt zo’n 9 minuten.

Downloads

U kunt hieronder rapporten, verslagen en nieuwsbrieven downloaden.

Ons jaarverslag vindt u op Youngfocus.nl/jaarverslag

Download hier het Young Focus lespakket voor basisscholen!

Neem svp contact met ons op wanneer u het lespakket wil gebruiken voor uw school of groep. Mail ons dan even: scholen@youngfocus.nl. Hartelijk dank!