UITNODIGING VOOR 23 SEPTEMBER 2023

Aanvang: 13:30 uur
Lees hieronder meer over!

Beste Young Focus vrienden...

Het is alweer een paar jaartjes geleden dat we de mogelijkheid hadden om iets over Young Focus te vertellen. Natuurlijk ook vanwege de pandemie heeft het lang op zich laten wachten.

Wij willen je laten zien en vertellen van wat Young Focus doet op de Filipijnen. In 2008 zijn we begonnen met Young Focus in het Smokey Mountain gebied van Manilla. Nu, 15 jaar later, kijken we dankbaar terug op een bijzondere periode waarin het werk van Young Focus flink gegroeid is. En, natuurlijk willen we met elkaar ook vooruitkijken.

Je bent dus van harte uitgenodigd op 23 september!
Het zou fijn zijn wanneer je ons even laat weten of het je lukt om te komen. Laat ons dat dan weten met onderstaand formulier of stuur een e-mail naar info@youngfocus.nl.

Hartelijk dank en tot ziens!

Paul & Ann van Wijgerden

ADRES

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om je te zien tijdens een ontmoeting op zaterdag 23 september a.s. op het volgende adres:

Randstad 21-71
Almere.

Het begint om 13.30 en het duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Laat ons s.v.p. weten dat je komt door onderstaand berichtje naar ons op te sturen. We kunnen dan de versnaperingen ook even inschatten 🙂
Met dank!

Vul hieronder in met hoeveel personen je komt op 23 september!

Onderwijs is het krachtigste instrument om armoede voor kinderen te overwinnen. Young Focus biedt daarom toegang tot onderwijs en de kans voor kinderen om zich intellectueel, emotioneel en psychisch te ontwikkelen. Young Focus wil dat ze hun verborgen talenten volledig kunnen ontwikkelen.