Wilt u helpen? Dat kan! Hier ziet u hoe!

Het kost € 23 per maand om een kind onderwijs te geven. Kijk hieronder voor de mogelijkheden om te doneren.

 

Allereerst, als u specifieke vragen heeft over hoe u betrokken kunt raken bij Young Focus, twijfel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen. Laat het ons ook weten als u aan onze mailinglijst toegevoegd zou willen worden. We houden u graag op de hoogte van onze activiteiten.

We hebben vaak vrijwilligers die voor een bepaalde tijd komen helpen. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft om vrijwilligerswerk te doen.

U kunt aan donaties schenken aan onderstaande programma’s. Het is bovendien ook mogelijk om een student voor een heel jaar te sponsoren! Als u ervoor kiest om een leerling te sponsoren, ontvangt u jaarlijks een verslag van de vorderingen van uw student met daarbij een foto.  

Neem contact met ons op voor meer informatie!

1 + 8 =

YFLogo_circle_150-150x150

Neem deel aan de visie van Young Focus om de kinderen uit de sloppenwijken van Manilla te helpen.

Doneer € 275...

… en help Young Focus in het kopen van een computer. Computers zijn essentieel in onze onderwijsprogramma’s aangezien we te maken hebben met een groeiend aantal studenten.

Voor € 276 per jaar...

… voorziet u een basisschool- of middelbare school leerling van onderwijs!

Voor € 25 per maand...

… verschaft u kleuteronderwijs. Daarnaast krijgt een kind gezonde, voedzame maaltijden!

Voor € 46 per maand...

… sponsort u de educationele kosten voor een student in hoger beroepsonderwijs!

LEES MEER...

In ons Student Center hebben we een computerlokaal waar onze studenten hun huiswerk kunnen maken. Met een groeiend aantal studenten hebben we altijd meer computers nodig, zodat alle studenten in het Student Center hier gebruik van kunnen maken.

LEES MEER...

De meeste kosten voor het naar school laten gaan van een basisschool- of middelbare school leerling van Young Focus kunnen met € 23 per maand gedekt worden. Dat is inclusief schoolmateriaal, uniformen, boeken, schoenen, etc. De student krijgt dan ook persoonlijke training en bijlessen en kan gebruik maken van alle faciliteiten in het Student Center.

LEES MEER...

Het gebrek aan kleuteronderwijs is één van de grootste problemen in sloppenwijken. Onze kleuterschool geeft op het moment les aan zo’n 400 kleuters tussen de 3 en 5 jaar. Hier bereiden we hun voor op de basisschool. Ook ontvangen ze dagelijks een maaltijd als ze deel zijn van dit programma.

LEES MEER...

Young Fous gelooft in de kracht van de lange termijn aanpak: van kleuterschool tot hoger beroepsonderwijs. Onderwijs op lange termijn zal het verschil maken in het bestrijden van armoede! Het bedrag van € 46 per maand zal de meeste kosten dekken van onze studenten in hoger beroepsonderwijs en aan de universiteit.

Doneer € 35...

… en dek de kosten van een zak rijst voor ons voedingsprogramma! Alle kinderen van de kleuterschool en het Love2Learn programma ontvangen elke dag een gezonde lunch.

Doneer € 10...

… en koop een schooltas of een nieuw paar schoenen voor één van onze basisschool- of middelbare school leerlingen aan het begin van het schooljaar.

Voor € 135 per jaar...

… geeft u een kind dagelijks te eten en voorziet u hun ouders van onderwijs over gezondheid en voeding!

Doneer € 65...

… om bij te dragen aan het gezin en het noodfonds dat gezinnen helpt als ze in onverwachte omstandigheden terecht komen waar ze zelf niet mee om kunnen gaan.

LEES MEER...

Rijst is een heel belangrijk deel van onze maaltijden voor de kinderen. Elke dag gebruiken we meer dan 20 kilo rijst om alle 400 kinderen te voeden. Met een donatie van $40 USD steun je ons voedselprogramma twee dagen lang!

LEES MEER...

De studenten die we sponsoren in basis- en middelbaar onderwijs ontvangen schoolmaterialen, uniformen, schooltassen, schoenen, etc. aan het begin van het schooljaar. Een donatie van $10 USD helpt om de kosten van deze schooluitgaven te dekken.

LEES MEER...

Young Focus voorziet dagelijks meer dan 400 kinderen van gezonde voeding. Niet alleen eten voor de kinderen is belangrijk, maar ook eductie over voeding! Het Young Focus ‘Combat Malnutrition’ programma geeft onderwijs over voeding aan alle betrokken famiies: hoe een gezonde maaltijd te maken met maar een klein budget.

LEES MEER...

Ons Family Care programma zorgt ervoor dat ouders hun kinderen op alle gebieden kunnen ondersteunen tijdens hun studie. Family Care neemt de zorg op zich van de ouders en hun problemen – en noodgevallen – waar ze tegenaan lopen in hun gezin.

 


Sponsor een leerling naar school!

Je kunt een leerling of student sponsoren per maand of per jaar:

  • Leerling op de basisschool: € 23 per maand / € 276 per jaar
  • Leerling op de middelbare school: € 30 per maand / € 360 per jaar
  • Student op een opleiding in het hoger beroepsonderwijs (2 of 4 jaar): € 46 per maand / € 552 per jaar.

Stuur ons een berichtje en laat ons weten dat je een leerling wilt sponsoren. Geef aan of je een leerling van de basisschool, middelbare school of beroepsonderwijs wil (natuurlijk kan je ook meerdere leerlingen sponsoren!).

Na ontvangst van je aanmelding krijg je een sponsorpakket thuis gestuurd met een foto van je leerling, een update hoe het met hem of haar gaat en informatie over het project in Manilla.

We zien uit naar bericht van je!

Stuur ons een berichtje dat je een leerling wilt sponsoren:

9 + 3 =

Zie deze contactpagina voor onze bankgegevens.